BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
Sjekk ut våre gruppetreninger

Bli Sprekere er gruppetrening med kvalifisert aktivitetsleder. Motivasjon, mestring og trivsel kjennetegner våre timer. Vi har trening ute og inne. 

Med Bli Sprekere er det enkelt å være i aktivitet. Bli med i et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap! 

Aktivitetslederne du møter på trening 🤩

Velkommen til gruppetrening med Bedriftsidretten! Vårt mål er at alle får noe ut av treningen sin uansett bakgrunn. Kom som du er 😊

May Britt Karlsson

May Britt jobber til daglig som lærer ved Langmyra Skole i Molde ( har vært der i 23år). I jobben som lærer har hun mye undervisning i kroppsøvingsfaget, og hun brenner for at barn skal få mulighet til variert fysisk aktivitet i skolehverdagen.

Hun har utdanning ved Norges idrettshøgskole, bl.a fordypning i: Fysisk aktivitet og helse, og Forebyggende helsearbeid. Hun har også OL Topptrenerutdanning.

May Britt startet som aktivitetsleder for bedriftsidretten januar 2019.

Gjennom sin utdanning har hun i tillegg til sin jobb, lang erfaring som instruktør – trener i langrenn både i på klubb og kretsnivå. Hun føler seg privilegert som får jobbe daglig med fysisk aktivitet og helse. Det er engasjerende, givende og inspirerende og hjelpe andre.

«Jeg trives godt å ferdes i naturen. For meg gir fysisk aktivitet, glede, overskudd og energi i hverdagen. Dette er noe jeg vil prøve å motivere andre til å like. Trening/fysisk aktivitet skal være enkel, varierende og motiverende slik at man opplever glede, mestring og trivsel. Fysisk aktivitet er en viktig faktor i forebyggende helsearbeid».

Velkommen til oss, Vi har noe for enhver.

Levert av IdrettenOnline