Bli Sprekere bedrift

- Lei inn aktivitetsleder til din bedrift!

Beskrivelse

Ønsker din bedrift eller bedriftsidrettslag å leie en aktivitetsleder som kommer ut på arbeidsplassen og holder treninger for dere? Da er Bli Sprekere Bedrift løsningen for dere! Vi tilbyr nemlig gruppetrening i bedrift med kvalifiserte aktivitetsledere til meget gode priser!

Treningene varer i utgangspunktet 60 minutter pr økt, men lengden kan tilpasses etter ønske. Treningsperioden bestemmer dere selv, men vi anbefaler minimum 6 uker. Egnede lokaler er treningsrom/gymsal, stort møterom, kantine eller lignende.

Effektiv styrke- og kondisjons treningsøkt som gir deg opplevelse av mestring og fremgang. Enkle og funksjonelle øvelser for hele kroppen, med spesielt fokus på kjernemuskulaturen.  Morsom trening med effektive og intensive øvelser som gir puls. . Lite,  enkelt utstyr og egen kroppsvekt! Vår aktivitetsleder inspirerer og tilpasser øvelsene, slik at alle finner riktig belastningsnivå. Aktivitetsleder følger deg tett, og pusher deg det lille ekstra utifra ditt nivå. Trening i inspirerende fellesskap.

Ta kontakt med Thea Møll enten på epost thea.moll@bedriftsidretten.no eller mobil 99 46 24 99 om det er noe du lurer på eller du ønsker et uforpliktende pristilbud.

            


Våre gruppetreninger    


Levert avIdrettenOnline